Personvernserklæring

Vi er opptatt av å ivareta ditt personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Positiv Trafikkskole samler inn og bruker personopplysninger på positiv-trafikkskole.no. Personvernerklæringen er oppdatert 13.11.2020.

Dine personopplysninger skal være trygge hos oss uavhengig av hvilken plattform du deler dem på. All behandling av personopplysninger skjer i samsvar med norsk lov.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.
 

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på positiv-trafikkskole.no.
 

Kontaktopplysninger til den behandlingsansvarlige:

Positiv Trafikkskole AS
Fageråsveien 2
5067 Bergen

Tlf: (+47) 469 78 888
Orgnr: 989 686 410

Daglig leder: Ove Sagen-Hafstad
Tlf: 934 26 671
E-post: ove@positiv-trafikkskole.no
 

Formålet med å samle inn personopplysninger

Positiv Trafikkskole samler personopplysninger ved følgende anledninger:

- Bruk av kontaktskjemaer.
- Påmelding til kurs, kjøp av kjøretimer eller andre tilhørende produkter.

Formålet med innsamlingen er å kunne levere de forespurte tjenestene.
 

Hvilke opplysninger samles inn

Informasjonen vi samler inn kan være fornavn, etternavn, e-post, telefonnummer. Positiv Trafikkskole bruker også cookies på sine nettsider.
Les mer om dette lenger nede i personvernerklæringen.
 

Hvordan vi bruker opplysningene vi har lagret om deg

- Forhindre uønsket eller kriminell aktivitet.
- Gjennomføre kurs og annen trafikkopplæring.

Det er veldig viktig for oss å sikre at positiv-trafikkskole.no er en trygg nettløsning. Derfor gjør vi hva vi kan for å forhindre uønsket eller kriminell aktivitet. Vi bruker flere typer data for å gjenkjenne regelbrudd og svindelforsøk, blant annet IP-adresser og informasjonskapsler.
 

Hvem behandler dine opplysninger

Det er flere selskaper som bidrar med å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger i henhold til databehandleravtaler med.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

- Google: Anonymiserte og aggregerte bruksopplysninger for bruk av våre digitale tjenester.
- Apility AS: Leverandør av nettsider og lagring av personopplysninger innsendt via nettsiden.
- Nets: Betalingsformidler for alle betalingstransaksjoner, inkludert Vipps og AfterPay.
 

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. Du kan avstå fra å samtykke til lagring av informasjonskapsler, men det kan føre til at nettsidene ikke fungerer som normalt.

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En IP-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Positiv Trafikkskole benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere IP-adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede IP-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

positiv-trafikkskole.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Navn Leverandør Formål Utløpstid
_ga positiv-trafikkskole.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet To år
_gid positiv-trafikkskole.no Inneholder en unik nøkkel som benyttes til å generere statistikk for hvordan brukeren benytter seg av nettstedet 24 timer

PHPSESSID

netflex_sdk_session

positiv_session

positiv-trafikkskole.no Inneholder en unik nøkkel som webserver bruker for å kunne lagre forskjellige “states” mot brukeren, samt å kunne knytte interne lagrede data mot brukeren ved innlogging, skjemaer etc. Inntil 24 timer
XSRF-TOKEN positiv-trafikkskole.no Inneholder en unik nøkkel for å verfisere at det er en reell bruker som sender inn skjema, og ikke en automatisert bot. Inntil 24 timer

 

Webanalyse

Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på positiv-trafikkskole.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google:

Reservering mot google analytics
 

Google analytics

Positiv Trafikkskole bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 
 

Den registrertes rettigheter

Innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan til enhver tid kreve innsyn i de opplysninger Positiv Trafikkskole lagrer om deg. 
 

Retting og sletting

Positiv Trafikkskole sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du benytter noen av våre tjenester, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg.
 

Rett til dataportabilitet

Den registrerte har rett til å få kopier av personopplysningene de har gitt Positiv Trafikkskole som behandlingsansvarlig, i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format.

 

Dersom du ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.