Mopedlappen

I samarbeid med Mopedlappen.no arrangerer Positiv Trafikkskole intensive mopedkurs i Bergen.

Informasjon

Mopedlappen.no er Norges største mopedskole og har lang erfaring og holder kurs over hele landet. De er kjent for effektive kurs og gode priser, noe som gir fornøyde elever.

Mopedlappen.no disponerer over 30 Honda Zoomer som er den beste mopeden å lære på.

Under kurset vil du som elev kunne kjøpe hansker, hjelmer og annet utstyr du trenger av høy kvalitet til en rimelig pris. Det er påbudt å bruke hjelm og hansker samt sko med kraftig såle som går over anklene (type vintersko) under opplæring. Elevene må av hygieniske årsaker holde hjelm, sko og hansker selv.

Elever ved våre kurs får nå et ekstra godt tilbud: Hjelm, hansker og buff til kun kr. 1100,- (veil pris kr. 1790,-). Utstyret kan kun kjøpes under kurset. Betaling med kort eller kontant. For å starte på et mopedkurs må eleven først gjennomføre et trafikalt grunnkurs.

I forbindelse med mopedkurset må eleven ha med seg "bevis om rett til øvelseskjøring" (trafikalt grunnkurs bevis). Det vil være godkjent at elev kan vise til elektronisk trafikalt grunnkurs bevis via innlogging på vegvesen.no. Elev må medbringe gyldig person legitimsjon under all praktisk kjøring. Det er ingen oppkjøring som må bestås, men det må bestås en teoretisk eksamen på Statens vegvesen før du får ditt mopedførerkort.

Det er ikke nødvendig å medbringe kursmatriell på våre kurs utenom hjelm, hansker og sko med kraftig såle som går over anklene( type vintersko). Det er ikke pålagt å ha egen teoribok, men vi anbefaler at eleven skaffer seg lærebok før en går opp til teoretisk eksamen. Boken "Den nye mopedboken" som også inneholder oppgaver, kan kjøpes med kort på vårt kontor for kr. 295,-. 

Går du opp til teoretisk eksamen i perioden 31. oktober til 15. mars må du ha gjennomført et obligatorisk mørkedemo kurs før du avlegger teoriprøven. Dette gjelder bare om du ikke har gjennomført mørkedemo kurs i forbindelse med trafikalt grunnkurs. 

Har du fått førerkort i den lyse årstiden uten mørkedemo, må du gjennomføre dette ved en trafikkskole innen 31 oktober.